Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/moc.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/moc.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580
SOLO | Michael Carøe
name
close

SOLO

Udover samarbejdet i de forskellige større band/show-konstellationer har Michael Carøe med stor succes arbejdet som entertainer i flere mindre formater – alene eller i samarbejde med en musiker.

One Man

20-50 minutter for fuld skrue. Selv ene mand på scenen skaber Michael Carøe den store stemning.
Repertoiret er primært i ”Sinatra-afdelingen”, men der er også disco, latin og pop på harddisken. Afvekslingen mellem sang og entertainment afstemmes efter arrangementet. Det kan forekomme, at gæster eller publikum bryder ud i spontan-dans.
Showet afvikles fortrinsvis med egen lydmand.

Klaver

Når Michael Carøe optræder med pianist, kan det være som koncert (op til 60 min), eller for eksempel lounge-musik eller et dinner-sæt. Stemningen er intim og nærværende. Det er lilla, cocktails og Vegas.

Hammond’n Croon

Michael Carøe og den international anerkendte Hammondorgel-musiker Dan Hemmer, der blandt andre har spillet med trommeikonet Steve Gadd, kan nydes i denne form. Det kan både være til koncert, et dinner-sæt eller i et Lounge setup.