name
close

“Make no mistake about it folks, It Will Be Fun Tonight!”

”… Mine damer og herrer …
Igennem et helt liv har jeg været fascineret af festen som fænomen. Udover at jeg selvfølgelig holder meget af selv at deltage i en god fest, så har selve festens natur, elementer, opbygning, og afvikling – anatomi, kan man næsten sige – altid haft min store interesse.
Jeg har været så svineheldig, at min interesse på smukkeste vis har parret sig med mit arbejde. Som sanger, entertainer, musiker og i rollen som konferencier og toastmaster, har jeg professionelt været involveret i et hav af fester.
Hvad enten det drejer sig om så forskellige opgaver som en 60-års fødselsdag i forsamlingshuset, et bryllup, et Melodi Grand Prix, en byfest, en produktlancering for Novo Nordisk, eller en sommerfest for Kongehuset – og hvad enten det er som soloartist eller med fuldt orkester i ryggen – så er opgaven og målet det samme for mig: at skabe et unikt og magisk tidsrum, en fest der huskes og tales om i lang, lang tid.”

Michael Carøe

Michael Carøe er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Som skuespiller har Michael Carøe medvirket i alt lige fra klassikere som Macbeth, over musicals som Evita og Chicago, til Det Kongelige Teaters mega-opsætning af Robin Hood i Dyrehaven.
Michael Carøe har fungeret som konferencier og vært ved et hav af events og Tv-programmer. Senest har især Michael Carøes medvirken i Tv-serien Klovn medført, at han pludselig bliver genkendt de mærkeligste steder rundt om på kloden.
Sang og musik har altid været Michaels faste følgesvende. I mange år har han som sanger og entertainer boltret sig i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor. Et univers han lystigt udfordrer ved konstant at afsøge alle musikalske stilarter. Egentlig kun begrænset af mottoet: ”It Don’t Mean a Thing – If It Ain’t Got That Swing”.